Entradas

Mostrando entradas de julio, 2019

SERENITY (2019)

SERENITY(2019) ODEON ESPAI GIRONES DIA   24 Febrer  SESIO 22:20  SALA: 6       OCUPACIO: 40% CATEGORIA-CLASIFICACIO =CIENCIA-FICCIO - COMENTARI: Ja fa uns anys es va donar un titol similar a una pelicula de ciencia-ficcio que era el nom de una nou especial amb la cual es desplaçaben els protagonistes de la mateixa, lluitan contra els dolens de turno. Aquesta, esta basada en una trama de "suspense" o "drama" on al protagonista l'hi surten les coses malament hi es comença a plantejar la realitat de la seva existencia. Potser el tractament de la imatge es molt similar a la triologia de Matrix, pero sense tanta accio i una localitzacio més suau i agradable com una illa perduda en el tropic. La ideia es molt bona, potser no s'aconsegueix la sensacio de "Trhiller" que deu busca amb el argument principal, un home a de cometre un assesinat per encarrec de la seva ex-dona, pero al meu entendre on s'enfonça el treball artistic es amb el final q

YESTERDAY (2019)

YESTERDAY (2019) ALBERNIZ DIA  21       SESIO 20:20  SALA:  8    OCUPACIO: 5 PERSONES CATEGORIA-CLASIFICACIO =CIENCIA-FICCIO - MUSICAL COMENTARI: Pelicula musical de les cançons del Beatles enmarcades en el fet de que un cantant fracasat te un accident mentres pasa un "apagon" a nivell mundial. Aquet fet provoca (el que fa clasificar aquest trevall com a ciencia-ficcio) que la gent no s'hen recordi, o no hagui existit el grup de Liverpool, durant el transcurts de la historia y han altres paraules que tambe han patit una transformacio dintre dels esdeveniments historics. Encara que no he inserit el terme "COMICA" a les categories, el argument es alegre y els personatges tenen cert moviment. Com sempre, segurament te els seus defectes, pero el conjunt de la obra es pot dir que artisticament es molt notable.

SPIDERMAN: LEJOS DE CASA (2019)

SPIDERMAN : LEJOS DE CASA (2019) OCINE DIJOUS     SESIO 19:30  SALA: 4     OCUPACIO: 20% CATEGORIA-CLASIFICACIO =CIENCIA-FICCIO - FRANQUICIA-COMICA-ACCIO Crec que es la millor pelicula realitzada fins al moment de la franquicia de super-herois de la Marvel. Abandona la finalitat de super-produccio de herois i la converteix en pelicula-episodi amb un missatge clar de punt de sortida de una nova forma de entendre el argument de les histories. Jo crec que a partir de ara els personatges seran mes familiars i tindran més defectes, es a dir que sorgiran de gent corrent i no s'han de inventar una historia per justificar la presencia de un super-heroi. Les batalles ja no seran el eix pricipal on es regira la pelicula i el tractament del personatge sera més essencial per el argument de la mateixa. Segurament se intentera evitar una imatge militar on es tinguin que fer servir molts de extres. Nota: Casting perfecte.