X-MEN: FENIX OSCURA

FENIX OSCURA (2019)

OCINE
DIMECRES   SESIO 20:20  SALA 03 OCUPACIO: 70%
CIENCIA-FICCIO - FRANQUICIA


Em pregunto perque si no inserit la meva opinio sobre la pelicula de "Los Vengadores: End Game", si que o faig amb aquesta. Doncs perque he observat que son dos pelicules calcades, o potser que totes dues estien fetes per ordinador.
Potser aquesta te un major dosis de dramatisma, o les escenes de dramatisma.... o de relacions personals han rebut un millor tractament que la dels "superherois" de Capitan America. El resultat es que les dos pelicules son molt bones desde la consideracio artistica, pero potser no tant desde el punt de vista de visionat del total en cada escuna de les respectives series. Esta clar que el objectiu de les dues franquicies, es la creacio de un super personatje que marqui el tret de sortida que representi una nova edicio en referencia a la marca i el "merchandaising" que es el que deu reportar mes beneficis als propietaris dels drets comercials del diferents productes, cinema, guio, imatge, revistes, ninots.

De ben segur, la inversio mes gran realitzada en el producta, es en el dia de avui el de la publicitat, que es el que fa que un producte es vengui o no, el analisis de la informacio dels resultats de la mateixa. Informarse si un producta publicitat es trobat interesant per el public o no te el exit esperat i amortitzar aquesta amb el racionament de la sortida al mercat del diferents productes, per amortitzar millor de aquesta manera. Axis la fase de produccio de una pelicula pasa a esser el minim posible amb les noves tecnologies, un guio potser esta fet amb un dia, una pelicula potser amb un mes, i la distribucio es realitza electronicament. De fet gran part de la produccio de una pelicula  ja es realitza electronicament, i la insercio de escenes "manuals" es mante per mantenir cualitat, i ajudar a la cadena de publicitat que ja muntada darrera de la franquicia.
Es a dir, que segurament tot el "tinglado" es una estafa,que com tot en aquesta vida que se aguanta per la teorica motricitat natural del mercat i la politica. Ara bé, desde el punt de vista artistic, es de considerar que aquesta mena de producta agrada a la gent, o com a minim va a veure les mateixes a las salas de cinema, on realment es necesaria el seu exit comercial per garantir costos de explotacio de sala. Aixis desde el conjunt de pelicules de les dues franquincies, dir que en la meva persona, trobo més atractiva la del "Los Vengadores" que aquesta, i cercant un motiu per diferenciar dos productes tan similars, potser es el fet del gran nombre de personatges que surten a X-men, em descoloca una miqueta ....

Aprofitan una mica el comentari, dir que "Los Vengadores" aixo de ajuntar personatje de tans productes tambe descoloca una mica al personal, o almenys a mi, que potser m'agrada molt "Los guardianes de la Galaxia" pero que la insercio de aquets personatges al guio esta ..... "mmmmmmoooooollllllltttto forçati"

Parlant cocretament de la pelicula de "Fenix Oscura" crec que els efectes especials estan molt ben aconseguits. Falla el guio en el sentit de que el material de energia no esta ben explicat i que en el punt de vista del casting falla la eleccio de la protagonsita principal i la del dolents dolentisims.

Nota:
Esclar, ara que hi penso, tambe deu esser fet per ordinador aixo del casting, avui en dia ja deu haver-hi molts de parametres a consensuar i tots els personatges porten mascara......

Comentarios

Entradas populares de este blog

REVISTA: IMAGENES DE ACTUALIDAD, 353