FREE GUY (2021)

 TITOL . FREE GUY  (ANY): 2021


CINEMA ON S'HA VISIONAT: OCINE GIRONA
DIA: 29 - 08 -2021        SESIO 20:10 SALA:  01    OCUPACIO: 50%
CATEGORIA-CLASIFICACIO
=CIENCIA-FICCIO - FRANQUICIA-COMICA-ACCIO-MILITAR-HISTORICA


COMENTARI

El argument de aquesta pelicula gira entorn de un viedojoc multijugador, de estetica molt similar en la que els jugadors fan de dolents hi han de fer les missions que els jocs els indica. Per distingir el jugadors del personatges que son del video joc, el primer tenen unes ulleres que els hi confereixen un suport visual on se indiquen on es troven les claus d'acces per obtenir armes, bonificacions, o la direccio on s'ha de anar per anar al objectiu. 
Comença tot amb el despertar del personatge protagonista de aquesta historia, un jove que treballa en un banc, que s'aixeca tot molt content, esmorza, saluda a la seva mascota (un peix) i va a trevallar amb el guardar de seguretat del banc. Es tracta de un personatge del joc, el banc es un dels objectius del mateix. Aixis, cada dia succeixen dos atracaments o més cada dia, i la vida es repeteix dia a dia, si un personatge del joc resulta mort, sencillament es torna a despertar al dia següent com si no hagues passat res.
Pero el protagonista te uns dubtes sobre la seva existencia, es trova sol hi vol trovar la dona de la seva amiga.... el cas es que es fa amb unes ulleres, començant una serie de aventures per aconseguir la dona tan somiada.

Nota: Lo més significatiu de aquesta obra, es que aconseguix integrar molt be, el videojoc en el argument, sencillament sense integrarlo en el mateix. Una cosa es el video joc tractat com a vida real, i la vida real tractada com a vida real. No tracta de ajuntar els dos mons en un, com s'ha realitzar en algunes pelicules sobre videojocs fins al moment.

Comentarios

Entradas populares de este blog

REVISTA: IMAGENES DE ACTUALIDAD, 353