AGENTES 355 (2022)

 TITOL  (ANY) AGENTES 355 (2022)


CINEMA ON S'HA VISIONAT: OCINE
DIA  25-01-2022      SESIO: 19:15   SALA:   8   OCUPACIO: BUIT (2persones)
CATEGORIA-CLASIFICACIO
=CIENCIA-FICCIO - FRANQUICIA-COMICA-ACCIO-MILITAR-HISTORICA


COMENTARI

Pel.lícula d'accio basada en el argument que totes les agencies mundials estan darrera d'un programa informatic que pot entrar en qualsevol sistema. En aquesta versio, els autors del guio han centrat les protagonistes en el sector femeni dels diferents cosos de seguretat, que son enganyades per els seus superiors i que es veuent obligades a col.loborar per sobreviure. 
El tractament del guio esta força bé, els bons moren i els que no moren es que resulta que son dolents. Com en la gran majoria de aquestes produccions, les escenes d'accio son constans i llarges. Pero estan força ven dosificades per petits talls tranquils per descansar el cervell del espectador. Tampoc s'incluent grans escenes amb efectes especials o imbersemblants. El casting esta molt bé, pero potser fallan les actrius , no per la seva actuacio, que representen als EE.UU i ha Alemanya.... perque se semblen molt. També esta una mica descolocada, Penelope Cruz, en le que esta fent un paper secundari, representant una agent colombiana, (suposadament una doctora dels serveis secrets colombians, un carrec administratiu) que inerpreta força bé la Espanyola, pero per el espectador se l'hi fa estrany veure a la actriu en un paper d'accio ... i secundari.

El que voldria destecar es la participacio de la noia de color, que representa a la agencia Anglessa, perque aporta a la textura de la imatge, una diferenciacio en les pel.licules d'accio en la que s'enmarca aquesta produccio. Es tracta de una noia reforçada, amb una clara ferida a la cara, esta de bon veure, pero es de faccions arrodonides. La seva participacio, dona un aire de naturalitat que beneficia a la cinta. Inclos la aparicio dels serveis secrets asiatics, cap al final de la cinta, com a exponen de que la mateixa es un producta per a futures franquicies, i de que es tracta de accio, pura i dura de bons contra dolents, la presencia d'aquesta noia en escenes de "tiros" dona un aire a las mateixes de més naturals i diferents, sense apartarse de les normes, de aquet tipus d'escenes.

Es de esperar que en algun futur es realitzin més produccions d'aquesta franquicia, o potser es convertira en una serie de TV. 

Comentarios

Entradas populares de este blog

REVISTA: IMAGENES DE ACTUALIDAD, 353