MUERTE EN EL NILO (2022)

 Un altre produccio basada en la novel.la de Agatha Cristhie del mateix nom. Si algu va dir que era dolenta, no tenia raó. Es molt dolenta.

Curiosament, un dels millors elements de la cinta, tambe es un dels que la perjudiquen més. La imatge. Els escenaris son de gran bellesa, pero fan semblar que el document sigui un documental de National Geographic. Jo diria que el casting deixa molt que desitjar, sense entrar en valoracions interpretatives dels actors, aquets no engantxen molt bé en el arguments, o per dir-ho de un altre manera en vestir la narracio. No hi ajuda gaire  el pes de la musica, musica jazz per davant i per darrera que fa donar la sensacio de que els elements estan barrejats com el aigua i el oli. Indicar que el unic que salva una mica la produccio es la inclusio en el repartiment de Gal Gadot, com a protagonista, encara que es evident que aqui el que falta seria que la actriu Ana de Armas hagues fet el paper de "dolenta".


Esclar, sempre val la pena veura aquesta pel.licula, pero per asavorir detalls de produccio de la mateixa.


CINEMA ON S'HA VISIONAT: OCINE
DIA   20 Febrer 2022     SESIO 19:30  SALA:  3    OCUPACIO: 90%
CATEGORIA-CLASIFICACIO
=CIENCIA-FICCIO - FRANQUICIA-COMICA-ACCIO-MILITAR-HISTORICA


COMENTARI

Es podria clasificar de Policiaca, pero la accio es completament nula en aquesta. Tambe es podria clasificar de Franquicia, perque el director ja havia fet un trevall basat en una novel.la de Agatha Cristie, basada en el Orient Express, pero de moment no la indico coom a tal.


Comentarios

Entradas populares de este blog

REVISTA: IMAGENES DE ACTUALIDAD, 353