SERIES : INTUICION CRIMINAL

 

INTUICION CRIMINAL – TEMPORADA 03

Temp/ Capitol

Titol capitol =

Nom del difunt

descripcio

3-1

Tamara Margensten

Investigacio en un convent

3-2


La prota reobre el cas de la mort de una companya de clase de quan era jove

3-3

Markus Baucher

Investigacio de l’assesinat del director de un hotel

3-4


Un representant de deportistes es trovat mort.

3-5


En aquet episodi han de trovar el que es pensen que es un assesi en serie.

3-6


Una trucada anonima els obliga a investigar la mort de una dona amb vida sexual activa.

3-7


Al laboratoria aparaeix el cadaver de un company de feina

3-8


Un policia es trovat mort en una festa. Resulta que era gay hi que volia sortir del armari.

3-9


Un assesi en serie que seguia la prota es trobat mort en un hotel despres de escaparse de la preso. La prota es la principal sospitosa. (1ª part)

3-10


(2ª part capitol anterior)




INTUICION CRIMINAL – TEMPORADA 04

Temp/ Capitol

Titol capitol =

Nom del difunt

descripcio

4-1


Tenen que investigar la mort de una noia que era molt promiscua. Frecuentava locals de trovades rapides

4-2


A causa de un assesinat, els policies tenen que investigar la mafia xinesa. Ja certa tensio amb el propietari del xiringito de menjar xines que frecuenten els policies.

4-3


Investigen la mort de la propietaria de una funeraria davant seu mentres investigaven el seu segrest. La mare del ex- havia estat enterrat al mateix cementiri.

4-4


Un vell mort mentres pesejava el seu gos per un llamp. La prota intueix que es un assesinat I el difunt resulta ser un ex-espia

4-5


Investiguen el robatori en un museu de un cuadre, el ajudant de la prota descobreix que les tortuges son el eix fundamental de la investigacio. Els personatges que es troven morts tenen una tortuga

4-6


Investigen la mort de un pallaso. Els protas investiguen a tots els que estaven en el circ.

4-7


Han assesinat un advocat que resulta que era un estafador. Els sospitosos es començen a declarar culpables. Problemes personals dificulten la investigavio . NOTA: El episodi acaba molt raro, com si no aconseguisin culpa al final al assesi.

4-8


Troven un capella assesinat, I per trovar l’assesi han de investigar la seva vida

4-9


Un empresari es trobat mort vestit de Papa Noel. Resulta que se entenia amb una prostituta. La dona I la filla son els principals sospitosos.

4-10


El cos de un sensasostre es trovat prop de un zoologic. La investigacio els portara cap el mon de la musica.

4-11


En aquet episodi han de resoldre un cas de vampirisme

4-12


Aquet cop la prota trova la noia que havia estat raptada a causa de que en la actualitat la seva germana tambe a deseparagut.

4-13


Investigan un cas de violencia matxista.

4-14


Troven Un cadaver en una pared. Tot apunta a un asesinat per motius de un secret al cap d’extermini durant 2GM

4-15


Apareix una nena atropellada hi ningu la reclama. Els protas han de investigar el camp on ha aparegut la nena. Els habitans de la zona no reben molt be als protas.

4-16


En aquet episodi han de investigar un suicidi I un asesinat. El primer sembla clar que es un suicidi, el segon sembla molt mes complicat





5-01


INTUICION CRIMINAL – TEMPORADA 05

Se ha de investigar el asesinat de una rica hereva que se acabava de casar. Problemes familiars I la nova estructura de la comisaria marcaran la evolucio del episodi.

5-02


Un mort al mitg de un parc, por als protas a investigar en ambient de molts diners.

5-03



Continuacio del capitol anterior

5-04


Durant una partida de cartes, una de les jugadores es asesinada de una manera molt extranya. Les que estaven jugan son les sospitoses.

5-05


Un profesor que donava clases particulars es asesinat amb un tret. Els alumnes son sospitosos al no trovar-s’he la agenda del profesor.

5-06


Episodi de caracter comic que transcorre en unes excavacions celtes.

5-07


Troven el cos de un jove en un contenidor. Indagan en el historial del noi, els policies descobreix que aquet es movia en ambient gais. El episodi es molt enrebesat perque teoricament es solapen en el mateixos llocs on anava el fill de la policia. Al final ella es apartada del cos o apartada.

5-08


El asesinat de un amic de la infancia del ajudant de la prota, fa aquet cas especial. Ambientat en el mon del esoterisme.

5-09


Investigan un presumpte suicidi en una casa amb una familia peculiar. Els integrants semblen estar tots bojos hi aixo dificulta la investigacio.

5-10


El fill de la prota surt de la preso despres de declarar. En aquet episodi la trama va en descobrir qui ha atropellat a un exreclus que participava en carreras ilegals.





INTUICION CRIMINAL – TEMPORADA 06

6-01


La investigacio de la familia del asessinat, porta als protas a un mon de altes finances una mica complicat a nivell familiar.

6-02


Aquet episodi va sobre un sonambul al que maten la dona. Tot apunta de que aquet es l’assesi mentres dormia, o no. Pero a mitg cami el capitol fa un canvi sorpresa.

6-03


Una actriu morta durant un rodatge, te ben entretinguts als protas que mirent de esbrinar si algun actor estaria moltest, mentres la vida familiar de la prota es complica.

6-04


La mort de una dona embarassada es converteix en un capitol on es molt dificil trovar proves, han de buscar en molt de llocs I sospitosos

6-05


Un cas de una victima que era propietari de un negoci fa que sospitin dels hereus. Els problemes del fill de la prota es posen per el mitg, la prota esta amoinada, pero al final resolt el cas del capitol.

6-06


Un home es trobat mort vestit de cosmonauta rus, sembla que ha caigut del cel. Episodi comic.

6-07


Un accident de treball es descobert que es tracta de un accident especial. Tot fa pensar que ha hi algu que es vol carregar un senyor gran.

6-08


Capitol dramatic, la investigacio sobre el fill de la prota es reobre. El cas de aquet episodi es anecdodatiu I tiran a lo comic.

6-09


Un profesor de gimnastica es assesinat tancat en una sauna. Els problemes personals de la prota interfereixen en la investigacio. Al final comencen a sortir pistes que porten al esclariment del cas.

6-10


Segueixen les trames pesonal amb una imatge fosca I de color ocre. Argument tiran a lo dramatic. El capitol es ampler en un cas que se succeix en unes instalacions secretes o se estan fent unes proves de supervivencia per anar a Mart.


Comentarios

Entradas populares de este blog

REVISTA: IMAGENES DE ACTUALIDAD, 353