SERIES : CRIMENES PERFECTOS


CRIMENES PERFECTOS – TEMPORADA 01

En aquesta serie, cada capitol comença amb el visionat de un crim// els detectius son aelatoris

Temp/ Capitol

DETECTIUS

descripcio

1-1


Basada en el mon de la musica

1-2


Han de investigar l’assesinat d’un soci de una empresa de iots.

1-3


Un policia a de investigar la mort de la dona de un jutge amic seu

1-4


Una parella visita a uns amics, resulta que la dona de la parella visitan i el home de la casa es troven en secret en la barca de aquet que navega per un llac. La noia assesina l’amant i fa veure que es un accident. Per el policia de aquet episodi rapidemant li resulta clar que la noia es sospitosa, pero a de trovar la persona que l’ha ajudat.

1-5


El detectiu protagonista de aquet capitol sospita de un ex-soci del difunt ,que acabava de sortir de la preso… pero no te proves per inculpar-l’ho. Ha de anar investigan a les persones de l’entorn per mirar de trovar alguna incoherencia. (en un llac)

1- 6


Un home que surt de la preso mata a control remot el seu soci que l’havia enviat a preso. El prota va de cul tot i sospitar del ex-presidiari perque no imagina la manera com a comes el crim.

CRIMENES PERFECTOS – TEMPORADA 02

2-1


Un dentista mata a la seva ajudant, per encubrise enganya a la seva dona que tambe trevalla al consultori, modificna la hora del despertador. En aquet episodi son dos noies les que porten el cas. La prota veu que les pistes pòrten molt facilment a una antiga empleada de la consulta. Una planta la te amoinada, sospita del dentista. Finalment troba les proves per inculparlo.

2-2


Asesinat en un hotel

2-3


Una dona simula que el seu home a mort asesinat quan realment era un suicidi.

2-4


Investiguen l’assesinat de un metge fet perque un malalt no pugui ser operat hi es mori. Han de trovar l’enllaç entre els dos difunts.

2-5


Han de investigar el Chef de un restaurant que es molt meticuos i que s’ha carregat la seva dona.

2-6


En el asesinat de un representant esportiu hi han dos sopitosos que son els ultims que el van veure. Un altre dels problemes es que han de trovar el arma del crim.

2-7


En aquet capitol, el argument passa en el mon de una clinica. Les investigacions porten a lluites per fer-s´he amb el control de la mateixa.

2-8


Aquet cop, un empleat de una empresa de seguretat es assesinat per la seva jefa. Els protagonistas del episodi hauran d’esbrinar els motius i les eines que ha fer servir la sospitosa que intueixen que es la seva jefa.

2-9


Han de investigar un accident de muntanya. La biografia de la victima fa sospitar a la prota de que a estat un crim. El principal sospitos es el ultim que el va veure. Han de trovar la prova que l’incrimini.

2-10


El asessinat de un actor porta als protas a investigar en un teatre.

2-11


Troben mort un soci de una funeraria a la morge de la mateixa. Els protas troven moltes pistes pero que no els porten enlloc. Un tatuatge fluorescent fa que indagin en el mateix perque no saven trobar explicacio al mateix.

2-12


La autopsia revela que un home trovat ofegat a estat assesinat despres de rebre tortura. La investigacio fa aflorar secrets en la empresa que regentava el difunt.

2-13


Una nuvia desapareix durant el dia del seu casament, misteriosament al dia següent troven el seu cos lluny, aparentment per suicidi.

2-14


El assesinat de un metge, porta als prtoas de aquet capitol a inventigar en aquet mon. El que mes emoina al detectiu es trovar el motiu de l’assesinat

CRIMENES PERFECTOS – TEMPORADA 03

3-1


Un crim al acuari de Niça, es descobert investigant el marcapasos del difunt. Mirant les cameres de seguretat els sospitosos son descoverts. Els protas han de investigar el metode que han fet per realitzar el crim.

3-2


Els protas han de investigar en un colega que fa de profesor de criminalistica a la universitat. Van trovan proves i sospites pero no se acaven de creure les deduccions. Han de trovar la prova definitiva.

3-3


En aquet capitol, el expert en assesinats es un novel.lista. El fet que tingues el Wifi apagat fa que el prota de aquet capitol sospiti de ell rapidament.

3-4


Els protas han de desenmescarar un suicidi. El problema es que la noia ha mort al mitg de un tunel, i el sospitos estava amb dos policies al moment de la mort.

3-5


El cas de aquet capitol, es desarrolla en el ambient dels submarinistes, al trobar a un de ells mort despres de una celebracio en un barco.

3-6


Els protas de aquet capitol van una mica despistats, han matat a la propietaria de un restaurant i la unica prova que tenen son unes llavors de una planta que s’emngantxa a la roba. Xafardejant començeran a trovar pistes.

CRIMENES PERFECTOS – TEMPORADA 04

4-1


Un capella de un petit poble es trovat mort al entrar en contacte amb una substancia del que era alergic. Com que els capellans no es poden suicidar, en teoria, els policies començen a investigar preguntan a la poblacio.

4-2


La mort del comandant de pocicia deixa una mica ideferent al cos de la mateixa, no tenia gaira bona premsa. La prota sap qui ha estat al haver-hi una noia de la policia que esta ajudant-l’hos, pero deixa que el seu ajudant bagui resolguent el cas.

4-3


Troven una dona morta en una cabana sobre un arbre en un complex turistic de tipus naturalista. El primer sospitos es el seu marit. Els protas estan centrats en cercar una prova que el incrimini fins que en troven una que el descarta com a sospitos.

4-4


En aquet episodi, mentres un dels protas es superfan del assesi, l’altre te clar que es el sospitos. Tindran que investigar per saber el motiu del assesinat que se ha realitzat en un iot al mitg de un llac.


Sembla que de moment la emisio se ha aturat en aquet capitol.

Comentarios