JURASSIC WORLD: DOMINION (2022)

Amb dos persones a la sala, un divendres ..... decevador tractansa de una produccio de qualidatat, pero la economia ja fa temps que porta al usuaris a replantejarse les prioritats. Tambe fa molta calor, i s'esta molt be en una terreceta fent-l'ha petar.


La pelicula es un recull dels protagonistes de edicions anteriors de la franquicia. Amb argument sencill i guardan el cromatisme, narracio de les anterios trevalls de aquesta serie sobre la ovella clonada, i la posibilitat de reviure animals prehistorics a partir de ADN "conservat" , en aquesta, els animals prehistorics ja volten per el mon lliurement. Aixis, els dolents en aquesta ve representat per un empresari que te la intencio de dominar el mon mitjançant el control de la alimentacio. Esclar, es propietari de una corporacio molt gran i poten i esta interesat en trovar als protagonistes de anteriors de secueles per ferse amb dos especies "especials" que aquets tenen amagats.

La diferencia de aquet trevall del anterior, es que els escenaris en la que succeixen son mes variats, i les "accions" es reparteixen amb les tipiques de animals prehistorics, amb escenes de persecucio de pelicules d'accio tipiques.


Comentarios

Entradas populares de este blog

REVISTA: IMAGENES DE ACTUALIDAD, 353