SERIES: PRETTY HARD CASES

 Sipnosis: Dos policies de comportament molt diferent es veuent forçades a relacionarse per aconseguir a portar a bon port les seves investigacions.



PRETTY HARD CASES – TEMPORADA 01

Temp/ Capitol

Titol capitol =

Nom del difunt

descripcio

1-1


Dos noies policies de dos departaments diferents , I forma de esser diferent, es veuent obligades a coloborar per detenir un delincuent que totes dues volen capturar.

1-2


Un cas de trafic de armes, la prota pija necesita a la prota negre per infiltrarse. La primera historia continua dintre del argument.

1-3


Ara son els jefes els que obligen a trevellar juntes a les dues noies. Han de protegir un dels informants de la ditective negra. Sels hi escapa pero al final aconsegueixen trovarla amb el personatge investigat.

A la trama de la serie, les coses es compliquen ja que sembla que hi ha un xivato.

1-4


En aquet capitol se afiança la trama principal. Les dos noies han de trevellar juntes.

1-5


Comencen a sortir problemes, han tancat el jefes del traficans a la preso I la droga segueix circulan. El fill de la prota blanca es veu involucrat en la trama.

1-6


Els aconteixements son cada cop mes forts. Aixo fa que les dos protagonistes es baigin sincronitzan.

1-7


La operacio principal acaba agafant protagonisme en la serie. Cada cop van sortin problemes I en aquet capitol, un dels secundaris principals mort. Es confirma la amistad entre les dues noies.

1-8


Detenen el fill de la prota per presumte trafic de pastilles. Tot es fa mes complicat hi “in extremis” el fill pot sortir de la preso. La amistad entre les dues protes es consolida.

1-9


La compenetracio entre les dues detectius es total. Estan a punt de detindre l’altre prota. Surt la germana de la prota negre que tambe es policia pero dels EE.UU

1-10


Capitol final de la temporada. Han de detindre al dolent dels dolents. La operacio encoverta posa en evidencia la amistat que hi ha entre les dues noies.




PRETTY HARD CASES – TEMPORADA 02

Temp/ Capitol

Titol capitol =

Nom del difunt

descripcio

2-1


Las protas se han de fer passar per hostesses de vol per trobar el tripulant que esta passan droga sense pasar per aduana.

2-2


Episodi dedicat a la recerca del misterios personatge que vol matar una de les protas en venjança de que han desmentallat el circuit de droga de la trama central de la primera temporada.

2-3


Continuacio de la trama principal. Les coses no son molt facils per les protas a nivell personal

2-4


La trama cada cop es posa mes dificil, la jefa es apartada del departament I un important testimoni es asesinat

2-5


Intenten començar de nou, sembla que darrera dels ultims problemes hi ha una organitzacio en la cual volen infiltrarse. Episodi de transicio. Es reforcen les relacions personals dintre de la trama.

2-6


Intenten infiltrarse en la nova organitzacio que han localitzat. “Els coyotes”

2-7


Estan a punt de descobrir el peix gros, pero aquet esta informat I escapa al final del capitol

2-8


En aquet capitol “transitori” estan buscan el gran capo pero no tenen gaire informacio. La unica informacio que tenen es la del capo local I es troven a la seva germana que al final resulta que se ha carregat el gran capo I intenta matar el seu germa. El capitol acava amb trames personals.

2-9


Les dos protes tenen problemes en les seves relacions personals. En el aspecte policial continua investigacio de qui es el que mana.

2-10


Se inicia una investigacio per saber qui es el topo en la unitat. Les relacions familiars I policials son molt complicades.

2-11


El nivell de la trama es molt alt pero les coses es van arreglan, al final la mare de la prota es alliberada I la dolenta es feta presonera, pero resulta que no es la jefa de la organitzacio

2-12

Ultim capitol temporada

Van a per el politic que es trova darrera dels dolents, tenen molts problemes pero al final aconsegueixen el seu objectiu…. Pero queden algunes trames obertes.
















Comentarios